Елегантни часовници за него или за нея може и двата комплект

20 лева
17.05.2023 310 ID 6475
Описание:
Вариант 1 мъжки Цена 25 лева
Вариант 2 дамски цена 20 лева
Комплект двата цена 38 лева
Класически и много елегантен ръчен часовник с кожена верижка. Предлага се с кръгъл  циферблат и кожена каишка. Работи на батерии и се сверява ръчно при необходимост. Моделът се предлага в мъжки и дамски вариант.
Представяме ви този класически ръчен часовник, който е изключително издръжлив и устойчив и има невероятен външен вид. Той разполага с кръгъл циферблат в бял цвят с диаметър 40 мм. за мъжкия вариант и 30 мм за дамския вариант. Циферблатът е изработен от висококачествена стомана и има позлатени краища, както и цифри. Показването на часа и на двата варианта е аналогово.
Супер елегантен е дизайнът на този ръчен часовник и е идеалният подарък за двойки, които обичат да носят еднакви неща. Той работи на батерии и се сверява ръчно при необходимост от ваша страна. Разполага с елегантна и супер здрава кафява кожена верижка, която издържа на всякакво напрежение. Верижката е с дължина е 24 см. за мъжкия вариант на часовника и с 22,5 см. за дамския вариант. Освен това дамският вариант е с ширина на каишката 1,6 см., а мъжкият с ширина 2 см. 
Тип на продукта: Класически ръчен часовник с кожена верижка, дамски и мъжки вариант;
Материал на изработка: метални елементи от стомана, кожени елементи;
Кръгъл циферблат в бял цвят и аналогово показване на часа;
Златен ръб на циферблата и златно изписване на цифрите;
Работи на батерии;
Лек и удобен за носене;
Кафява кожена каишка;
Варианти:
Вариант 1: Мъжки модел: Размер на циферблата: 40 мм в диаметър; Дебелина на циферблата: 9,5 мм., Верижка: дължина – 24 см. и ширина 2 см.;
Вариант 1: Дамски модел: Размер на циферблата: 30 мм в диаметър; Дебелина на циферблата: 8,5 мм., Верижка: дължина – 22,5 см. и ширина 1,6 см..
Класически ръчен часовник с кожена верижка, – 1 брой;
Инструкции за употреба;
12 месеца гаранция;
Транспорта кутия.
Споделяне
Свързани обяви