Малки светещи в 4 цвята играчки тип пръстен комплект от 9 броя

14 лева
17.05.2023 267 ID 6468
Описание:
Комплект от 9 броя малки светещи гумени играчки животни, в няколко различни цвята. Животните в комплекта са: зайче, мече, панда, прасенце, пате, коте, пеперуда, динозавър и сърце с усмивка. Меки на допир, изработени от безопасен гумен силикон. Светят като се натисне сърцевината на играчката.
Ако си падате по малките гумени играчки, които светят на всичкото отгоре, то този комплект определено ще ви зарадва много. Той се състои от 9 броя малки гумени играчки животни, които са изработени от висококачен гумен материал, напълно безопасен и безвредно за вашето здраве. Животните в комплекта са: зайче, мече, панда, прасенце, пате, коте, пеперуда, динозавър и сърце с усмивка. Всички са цветни, усмихнати и светят, благодарение на вградената в тях LED светлина. За да задействате светещата им функция, е необходимо само да натиснете играчката по средата и тя ще започне да свети с мигащи светлини в най-различни променящи се цветове – жълт, зелен, син, червен.
Супер интересни са тези гумени светещи играчки и освен детето ви, и вие със сигурност ще се влюбите в тях. Безопасният материал, от който са направени ви дава спокойствие за здравето на вашето дете. Може да играете с тях на най-различни игри, колкото е голямо вашето въображение. Все пак, от съображение за сигурност и поради малкия размер на играчките, те са подходящи за игра от деца, които са над 5 години. Компкетът се предлга в 8 броя различни светещи играчки.
Тип на продукта: Комплект от 9 броя малки светещи гумени играчки животни;
Материал: гумен материал с високо качество, екологичен и напълно безвреден за детското здраве;
Вградени LED светлини – мигащи светлини в различни цветове;
Животните в комплекта са: зайче, мече, панда, прасенце, пате, коте, пеперуда, динозавър и сърце с усмивка;
Задействането на светещата функция става с натискане по средата на всяка една играчка;
Комплектът от играчки е подходящ за игра от деца, които са над 5 години;
Комплект от 9 броя малки светещи гумени играчки животни – 1 брой;
Ръководство
Споделяне
Свързани обяви