Само разбъркваща се Термо чаша за топли напитки

14 лева
17.05.2023 255 ID 6458
Описание:
Пиенето на кафе или чай е обичаен сутрешен ритуал за всички работещи хора, както и за тези, които са любители на класическите напитки за събуждане. Съществуват обаче и много истории, които включват изливането на горещите течности не където трябва или забравянето да се разбъркат, ако сте поставили захар или мед. За да си спестите някои от тези сюжети – ви представяме саморазбъркващата се чаша, която ще направи всяка ваша сутрин по-лесна и забавна.
Продуктът е изработен от неръждаема стомана и е перфектен както за пътуване, така и за използване у дома.
Изчистеният дизайн го прави подходящ за употреба от жени и мъже, като е хубав аксесоар за работното място.
Технологията се състои от мотор, който се задвижва с бутон, удобно поставен върху дръжката на изделието. След като го натиснете, течноста започва да се върти, като бързо разбива захарта и придава хомогенност на напитката. Не е необходимо да използвате сламки или лъжички, когато саморазбъркването е налице.
Можете да използвате джаджата за всякакви напитки – като мляко с какао, капучино, кафе, чай, горещ шоколад. Направете ежедневието си по-лесно, особено през най-трудната част от деня – сутрините. Изделието работи с батерии, което позволява неговата мобилност по път за офиса или когато сте сред природата. Тази чаша прави кафето Ви  пенливо.
Материал: неръждаема стомана;
Работи с: батерии - не са включени в комплекта;
Размер на артикула: 14 см х 12.4 см х 8.9 см;
Тегло на артикула: 0.250 кг.
Чаша;
Капак за затваряне;
Гаранция: 12 месеца.
Споделяне
Свързани обяви