Продавам машини с марката RITMO на ТОП цена от CMX

198 лева
02.12.2022 190 ID 6456
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RITMO на ТОП цени

RITMO миров лидер с 40 годишен опит в производството на сварочно оборудване за сварки на пластмаса. Всички продукти са разработени и направени в съответствие с международните стандарти и директиви (UNI, ISO, CEE). Като начало, качеството и технологичните иновации се явяват отправни точки за компанията RITMO, и заедно с това, тази философия винаги се намира на познанието на световния пазар.

Преимуществото на компанията RITMO се състои в проектирането и производството на точни, бързи, универсални, модулни и прости при използване на сваръчни машини. Компания Ритмо се занимава с производство на стикови и електромуфтови машини, както и екструдери. Ritmo предлага също пълен комплект аксесоари и полезни инструменти за резка на тръби, както и оборудване за подготовка на сварки - лентови пили. Откриването на «Училища на оператора Ritmo» е доказателство за важни отношения с клиента. Задачата на това училище се състои в подготовката на квалифициран персонал и знания за техническия потенциал на оборудването.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Ritmo и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за заваръчна техника, поялници и машини за обработка на тръби с марка Ritmo с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Цените на продуктите Ritmo са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти Ritmo са с гаранция от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка РИТМО представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви