Продавам машини с марката RIDGIT на ТОП цена от CMX

69 лева
02.12.2022 195 ID 6455
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RIDGIT на ТОП цени

Историята на световноизвестната американска компания Ridgid започва през 1923 г. Сега е известен като производител на различни видове електрически и ръчни инструменти. От самото начало Ridgid се доказа като новатор в производството на инструменти за монтаж на тръби. Оттогава тя остава вярна на принципите си, което й помогна да се превърне в световноизвестен производител. Това, което отличава инструментите на Ridgid от подобни инструменти на конкурентите, са иновациите, които последователно придружават производствения цикъл на Ridgid. Например, инструментите са изработени от високоякостни материали, така че могат да се използват както в студено, така и в горещо време. За иновативни разработки се извършват изследователски и дизайнерски работи, които се извършват в иновационните центрове на Ridgid по целия свят. Това допринася за бързото задоволяване на изискванията на пазара. Друга характерна черта на Ridgid е доживотна гаранция.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Ridgid и предлагаме на нашите клиенти инструменти за обработка на тръби, тръбни ключове, менгемета, инспекционни камери и много, много други техники с марка Ridgid с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Цените на продуктите Ridgid са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти Ridgid са с гаранция до 24 месеца.

Ако желаете да закупите машини с марка РИДГИД представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви