Продавам машини с марката RAPTER на ТОП цена от Mashini

49 лева
01.12.2022 71 ID 6424
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RAPTER ТОП цени

Марката RAPTER е представена на нашия пазар от майсторска дистрибуторска компания. Електроинструментите RAPTER станаха известни на българските майстори и занаятчии през последните години. Марката се произвежда в Азия по високи стандарти за качество. За електроинструментите са използвани висококачествени материали и компоненти. Продуктите са индивидуално и партидно тествани. Инструментите RAPTER стават все по-популярни поради високата си цена. Марката RAPTER е представена от домакински и полупрофесионални инструменти, особено бормашини, отвертки, шлайфмашини, верижни триони, перфоратори, миксери, рендета, фрези, триони и др. - производителят има широка гама от продукти и се фокусира само върху производството на електрически инструменти.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rapter и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, пневматични инструменти, шлайфащи машини, акумулаторни винтоверти и много други артикули с марка Rapter с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме от 2 до 3 години гаранция за инструменти с марка Rapter, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Rapter;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Rapter;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Rapter.

Ако желаете да закупите машини с марка РАПТЕР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви