Продавам машини с марката RAPID на ТОП цена от Mashini

33 лева
01.12.2022 161 ID 6423
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RAPID ТОП цени

Днес шведската компания Isaberg Rapid AB е известна като един от водещите производители в областта на телбодите, а историята на появата на световноизвестната марка датира от 1936 г.

Isaberg Rapid е едно от най-големите имена в света на висококачествени професионални инструменти, достоен пример за много нововъзникващи марки, на който да се равняват. При самото споменаване на тази марка възниква стабилна асоциация с надеждност, безопасност, ергономичност и висока точност. Нищо не вдъхновява професионалиста така, както един добре изработен инструмент. Благодарение на постоянното обновяване на асортимента, с повече от 1000 артикула само за телбод, Isaberg Rapid позволява на майстори от най-висок клас лесно да постигнат желания резултат. Днес Isaberg Rapid е световен лидер в телбодирането.
Инженерите на компанията постигат най-високо качество, възприемайки най-новите технологии, използвайки иновативни разработки в областта на ергономията и дизайна. Този подход ви позволява да дадете на света инструмент, който е най-удобен за работа.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rapid и предлагаме на нашите клиенти пистолети за пяна и силикон, такери, пистолети за горещ въздух и много други продукти с марка Rapid с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Rapid;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Rapid;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Rapid;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Rapid.

Ако желаете да закупите машини с марка РАПИД представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви