Продавам машини с марката RAIDER на ТОП цена от CMX

44 лева
01.12.2022 66 ID 6421
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RAIDER ТОП цени

Марката Raider е собствена марка на Евромастер Импорт Експорт, известна компания, наложила се на българския пазар преди дванадесет години. Богатата гама от машини и инструменти на марката обхваща почти всички сфери на дейност – строителство, дървообработване, металообработване, автомобилостроене и градинска техника. Raider също така предлагат пълна гама от свързани консумативи, които са съвместими не само с машини с марка Raider. От успешното си стартиране през 2000 г. марката Raider не е променила цялостната си визия за развитие и мисия, базирана на нуждите и очакванията на потребителите. Затова обновиха продуктовата си гама до по-високо техническо ниво.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Raider и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни винтовери, бъркалки за строителни смеси, инструменти за двор и градина, инверторни електрожени, крикове, къртачи и много, много други артикули с марка Raider с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Raider;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Raider;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Raider;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Raider.

Ако желаете да закупите машини с марка РАЙДЪР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

CMX БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви