Продавам машини с марката PUTZMEISTER на ТОП цена от CMX

12720 лева
01.12.2022 174 ID 6420
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PUTZMEISTER ТОП цени

Putzmeister е немски производител на бетонови помпи и друго оборудване за изпомпване, разпределяне и полагане на бетон, хоросан и други твърди частици с висока плътност, както и за подготовка, временно съхранение, обработка и транспорт на тези материали. Компанията е със седалище в Айхтал и е най-голямата в своята област. Putzmeister Group разработва и произвежда висококачествено оборудване в следните области: доставка на бетон, бетонови помпи, монтирани на камиони, стационарни бетонови помпи, стрели и аксесоари, технологично оборудване, тръбопроводи за пренос на дебели промишлени продукти, полагане на бетон и транспорт на откривка през тунели и под земята, миксери за хоросан, станции за мазачи, помпи за хоросан, инжектиране на хоросан и други специални зони. Компанията има силно присъствие в области като строителство, минно дело и тунелиране, големи индустриални съоръжения, електроцентрали и пречиствателни станции за отпадъчни води и инсинератори за отпадъци по целия свят.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Putzmeister и предлагаме на нашите клиенти оборудване за шпакловка и замазка с марка Putzmeister с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Putzmeister;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Putzmeister;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Putzmeister;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Putzmeister.

CMX БГ предлага комплексно обслужване на нашите клиенти, нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!

Споделяне
Свързани обяви