Продавам машини с марката PSDS на ТОП цена от CMX

75 лева
01.12.2022 185 ID 6419
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PSDS ТОП цени

ПСДС присъства на българския пазар повече от 10 години. Основната цел на компанията е да предоставя на клиентите професионални решения, изцяло съобразени с индивидуалните нужди на всеки проект. Компанията се развива основно в две направления: Доставка на цялостно търговско оборудване - PVC стелажи, транспортни колички, шишове, касови модули и аксесоари. Доставка на стоки за строителни магазини и магазини за техника - метални и PVC стелажи, професионални и битови стълби, закрепващи планки, панти, конзоли, въжета и вериги. PSDS е единствен представител на немската Positek за България. Pozitek произвежда електроинструменти WORX. WORX представя иновацията POWER SHARE. Тя позволява една батерия да се използва за цяла гама електрически инструменти. Мотото на компанията е „Споделяйте батерии – пестете пари“. При градинските инструменти идеята е двигателите с вътрешно горене, които са сложни за работа и поддръжка, да бъдат заменени с електрически двигатели.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка PSDS и предлагаме на нашите клиенти скелета и платформи, стълби и степенки, стелажи и контейнери, транспортни колички, инструменти за двор и градина с марка PSDS с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме гаранция от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване PSDS;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка PSDS;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка PSDS;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка PSDS.

Ако желаете да закупите машини с марка PSDS представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви