Продавам машини с марката PROXXON на ТОП цена от CMX

65 лева
01.12.2022 153 ID 6418
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PROXXON ТОП цени

Proxxon представя своите продукти от 80-те години на миналия век, но за сравнително кратко време компанията успя да постигне международно признание благодарение на високото качество и гъвкавостта на своите продукти. Професионалните мини инструменти на немската производствена марка са предназначени за извършване на различни видове работа: рязане, рязане, пробиване, полиране, шлайфане, фрезоване, почистване. Ръчните малки по размери леки електрически инструменти функционират благодарение на компактни 12- и 200-волтови двигатели, които не създават шум и вибрации. Продуктите на Proxon се предлагат на пазара под търговските марки Micromot , Proxxon Industrial и Xenox.

Гамата инструменти Micromot на Proxxon включва стругове, фрезови машини, шлайфове, триони, прободни триони и менгемета. Тези инструменти могат да обработват голямо разнообразие от материали - дърво, пластмаса, стъкло, керамика, метал, минерали и благородни метали. Компактността, гъвкавостта и функционалността на продуктите ви позволява да обработвате най-недостъпните места с високо качество.

Cmx.Бг сме оторизиран вносител на търговската марка Proxxon и предлагаме на нашите клиенти машини и консумативи за гравиране, режещи машини, шлайфащи машини, поялници и други артикули с марка Proxxon с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Proxxon ;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Proxxon ;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Proxxon.

Ако желаете да закупите машини с марка ПРОКСОН представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви