Продавам машини с марката PROWELD на ТОП цена от CMX

88 лева
01.12.2022 171 ID 6417
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PROWELD ТОП цени

"Проуелд" е фирма, занимаваща се с проектиране, доставка и монтаж на индустриално оборудване и машини в областта на заваръчните процеси. Основана през 2013 г. от инженери с повече от 15 години опит в областта на заваръчната техника.

Днес основен приоритет на фирма "Проуелд" е предоставянето на експертни технически консултации, внедряването на нови технологични решения в производството и поддържането на дългосрочни партньорства с клиентите. "Проуелд" осигурява сервиз, резервни части и консумативи за доставената техника. В зависимост от вида на метода на запояване (MIG-TIG-Plasma - sub-flux запояване).

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Proweld и предлагаме на нашите клиенти апарати за плазмено рязане, инверторни електрожени, телоподаващи апарати MIG/MAG, аксесоари за заваръчна техника и други продукти с марка Proweld с високо качество и конкуренти цени.

Изберете CMX.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Proweld ;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Proweld;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Proweld;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Proweld

Ако желаете да закупите машини с марка Proweld представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Искате да закупите заваръчна техника Proweld , но не можете да изберете модел? Обадете се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за гамата Proweld и ще ви помогнат да направите правилния избор.
Споделяне
Свързани обяви