Продавам машини с марката PRISMA на ТОП цена от СМХ

690 лева
01.12.2022 69 ID 6408
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PRISMA на ТОП цени

"Призма 50" е създадена през 1995г. В гр. Пловдив, България. От самото си създаване предметът на производствена дейност е разработка и производство на мотофрези и аксесоари за малка техника (мотофрези, двуколесни трактори). Фирмата е единственият производител на такива машини в България. През годините PRISMA натрупаха опит в развойните и производствените дейности, така че компанията произвежда машини за микрообработка на почвата и допълнително оборудване, които се отличават с високо качество, солидна конструкция и изключителен външен вид. Подходящи са за продължителна експлоатация при спазване на всички инструкции за поддръжка на почвообработващата машина. Благодарение на тези усилия PRISMA са покрили всички норми и изисквания на европейските стандарти за оперативна безопасност. Изграждането на взаимоотношения с клиенти и партньори на основата на коректност, лоялност, доверие и поддържане на взаимни интереси е стандарт на компанията.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка PRISMA и предлагаме на нашите клиенти бензинови двигатели, бензинови монофазни генератори, дизелови двигатели, техника за двор и градина и инструменти за обработка на почва с марка PRISMA с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 24 месеца гаранция за машини с марка PRISMA;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка PRISMA;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка PRISMA;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка PRISMA.

Ако желаете да закупите машини с марка ПРИЗМА представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви