Продавам машини с марката PEUGEOTна ТОП цена от CMX

58 лева
30.11.2022 63 ID 6374
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PEUGEOTна ТОП цени

Peugeot е френска компания, един от основните френски производители на автомобили, част от PSA Peugeot Citroën. Компанията майка на PSA Peugeot Citroën е вторият по големина производител на автомобили в Европа. Историята на инструментите на Peugeot датира от 1810 година. Peugeot е изключително френска марка.
По своя произход, но и благодарение на специфичния си начин на свързване на изпълнение и стил . Всички продукти на Peugeot - триони, бормашини, шлифовъчни машини, шлайфове, прахосмукачки, перфоратори, реноватори и т.н. - са разработени от екипите на Peugeot с постоянната грижа за комбиниране на здравина с изобретателност.

Днес Peugeot Outillage предлага набор от иновативни продукти в света на дървото и метала, със стационарни или електрически инструменти: триони, рендета, шлифовъчни машини, бормашини, инструменти на Peugeot са предназначени за широката публика и опитни потребители.
Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Peugeot и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, акумулаторни инструменти, аксесоари за шлайфане и много други продукти с марка Peugeot с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Всички инструменти Peugeot са с гаранция от 12 до 36 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Peugeot;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Peugeot;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Peugeot.

Ако желаете да закупите машини с марка ПЕЖО представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви