Продавам машини с марката OPTIMUM на ТОП цена от СМХ

262 лева
23.11.2022 10 ID 6350
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката OPTIMUM на ТОП цени

Историята на търговско-промишленото дружество OPTIMUM MASCHINEN GERMANY (OPTIMUM) има повече от 100 години. Днес OPTIMUM е не само мощен производствен комплекс, но и научноизследователски и развоен център за разработване и внедряване на нови технологии в машиностроенето. Компанията е специализирана в производството на металорежещи машини от различни видове, включително оборудвани с ЦПУ.
Асортиментът на Optimum включва широка гама от инструменти и аксесоари. Настолните машини, които са ценени за високи стандарти за качество, надеждност и достъпни цени, спечелиха специално признание от купувачите по целия свят. Произведено оборудване "ОПТИМАЛНО" съотношение цена-качество!

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка Optimum и предлагаме на нашите клиенти настолни бормашини, фрези за метал, стругове, колонни бормашини, шмиргели и много други машини с марка Optimum високо качество и ниски цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина смх.bg предлагаме само официално оборудване на Optimum в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Optimum;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Optimum;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Optimum.

Искате да закупите техника ОПТИМУМ, но не можете да изберете модел? Обадете се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за машини Optimum и ще ви помогнат да направите правилния избор.
Споделяне
Свързани обяви