Продавам машини с марката NROCK на ТОП цена от СМХ

99 лева
30.11.2022 175 ID 6328
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката NROCK на ТОП цени

NRock започнаха със своите бензинови верижни триони, които днес също можем да намерим в тяхната гама бензинови дробилки и листосъбирачи, цепачки за дървени трупи и бензинови генератори, перфектни за къмпинг сред природата или за малки планински села без електричество. Продуктите с марка Nrock се произвеждат в едни от най-добрите фабрики в Китай и в момента са налични само на българския пазар, но се радват на голям интерес и за други балкански страни. В момента марката се фокусира върху машините за поддръжка на дворове и градини, като основен приоритет е е да осигури качество и издръжливост на цена, която потребителите могат да си позволят.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка NRock и предлагаме на нашите клиенти бензинови монофазни генератори, водоструйки, пароструйки, инверторни генератори за ток, прахосмукачки, парочистачки и много други машини с марка NRock с високо качество и ниски цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина смх.bg предлагаме само официално оборудване на NRock в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка NRock;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка NRock;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка NRock.

Искате да закупите инструменти ЕНРОК, но не можете да изберете модел? Обадете се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за продуктите Nrock и ще ви помогнат да направите правилния избор.

В " Смх.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.
Споделяне
Свързани обяви