Продавам машини с марката NOVUS на ТОП цена от СМХ

43 лева
30.11.2022 137 ID 6327
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката NOVUS на ТОП цени

NOVUS е фирма, заложила на производството на такери. NOVUS има в арсенала си механични, пневматични, акумулаторни и електрически такери , предназначени за работа със скоби, пирони и нитове. Произведени изключително в европейски заводи, такерите NOVUS отговарят на най-високите изисквания за качество и надеждност. Инструментите Novus започват своята история през 40-те години на миналото хилядолетие. За повече от половин век история тези инструменти са спечелили признателността на строителите по целия свят. Днес продуктите на тази марка се продават в 72 страни.

В линията Novus има няколко вида такер, така че можете да изберете инструмент за всякакви цели. В нашия магазин можете да закупите такери Novus за битови нужди, за професионални дейности, както и специални модели за работа с облицовки, PVC, проводници.


Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка Novus и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни такери, пневматични инструменти, специализирани инструменти, такери и много други инструменти с марка Novus с високо качество и ниски цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина смх.bg предлагаме само официално оборудване на Novus в България, за което се предоставя официална гаранция от 12 до 24 месеца.
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Novus;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Novus;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Novus.

Искате да закупите такер Novus, но не можете да изберете модел? Обадете се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за гамата Novus и ще ви помогнат да направите правилния избор.
Споделяне
Свързани обяви