Продавам машини с марката NORTON-CLIPPER на ТОП цена от СМХ

83 лева
30.11.2022 142 ID 6325
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката NORTON-CLIPPER на ТОП цени

Norton Clipper е водещата марка в Европа, предлагаща широка гама строително оборудване и електрически инструменти. Качеството и безопасността на стоките отговарят на международните стандарти. Способен да задоволи и най-взискателния специалист. Страна на произход - Франция. Производството се характеризира с многопосочна специализация. Включва разработване, производство, тестване и продажба на иновативни инструменти и консумативи за строителна техника. Norton Clipper направи революция в строителната индустрия, когато изобрети първото в света лазерно заварено диамантено острие. Наградените задвижвания с нисък шум са чудесни за чувствителни към шум зони като болници, училища, офиси, жилищни райони и градски центрове.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка Norton Clipper и предлагаме на нашите клиенти диамантено-пробивни машини, аксесоари за бормашини, колонни бормашини, фрезоващи машини и много други машини с марка Norton Clipper с високо качество и ниски цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина смх.bg предлагаме само официално оборудване на Norton Clipper в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца.
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Norton Clipper;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Norton Clipper;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Norton Clipper.

Ако желаете да закупите машини с марка НОРТЪН КЛИПЪР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви