Продавам машини с марката PARWELD на ТОП цена от Mashini

158 лева
30.11.2022 88 ID 6322
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PARWELD на ТОП цени

Основана през 1972 г., днес Parweld е един от световните лидери в производството и разработването на заваръчни горелки и свързаните с тях продукти. Световните операции на Parweld се ръководят от централата в Обединеното кралство с производствени съоръжения както в Китай, така и в Обединеното кралство. Репутацията на Parweld за иновации е изградена върху възможности за реинженеринг, обхващащи дизайн, ергономия, естетика и производителност. Parweld предлага цялостно решение за вашите изисквания за заваряване от "О" пръстен до цялостна MIG машина с комплект горелки.

Parweld предлагат най-изчерпателната гама от горелки MIG, TIG и плазма в света и в момента са най-големият доставчик в Обединеното кралство и 3-ти в Европа, като произвеждат и доставят около 110 000 горелки годишно. Parweld непрекъснато се движи напред с експанзия към нови продукти и пазари.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка Parweld и предлагаме на нашите клиенти апарати за плазмено рязане, заваръчни апарати TIG, инверторни електрожени и много други машини с марка Parweld високо качество и ниски цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Parweld в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Parweld;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Parweld;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Parweld.

Искате да закупите техника ПАРВЕЛД, но не можете да изберете модел? Обадете се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за машини Parweld и ще ви помогнат да направите правилния избор.
Споделяне
Свързани обяви