Продавам машини с марката OMNIGENA на ТОП цена от Mashini

353 лева
30.11.2022 133 ID 6319
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката OMNIGENA на ТОП цени

" Omnigena " е търговска марка на един от водещите полски производители на помпи. Компанията произвежда помпи от 1974 г., има дългогодишен успешен опит в производството на оборудване и следователно много години благодарност към своите потребители от напълно различни сфери на дейност от частни търговци до селско стопанство, бизнес и жилищно-комунални услуги. За разлика от повечето конкуренти, които напоследък никнат като гъби и препродават помпи с по-ниско качество, произведени в Китай, Omnigena е пълноценна фабрика със собствени инженери по разработка, пълни производствени цикли, сериозен контрол на качеството и постоянно събиране на обратна връзка от клиенти и подобряване на техните продукти.

Omnigena е вашият избор, ако избирате качество между ниска цена и високо качество.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка Omnigena и предлагаме на нашите клиенти дренажни помпи и сондажни помпи с марка Omnigena с високо качество и ниски цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Omnigena в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Omnigena;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Omnigena;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Omnigena.

Искате да закупите помпа ОМНИГЕНА, но не можете да изберете модел? Обадете се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за помпите Omnigena и ще ви помогнат да направите правилния избор.
Споделяне
Свързани обяви