Продавам машини с марката MATRIX на ТОП цена от СМХ

74 лева
30.11.2022 141 ID 6247
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на инструменти с марката MATRIX на ТОП цени

Производителят "MATRIX" за първи път е представен на българския пазар през 2001 г. Продуктите на MATRIX са по-скоро предназначени за домашна употреба, отколкото за професионална работа при ежедневна и продължителна употреба. Марката MATRIX се произвежда във фабрики и бази за опаковане, разположени в Китай . "MATRIX" е изработен от висококачествени материали по съвременни технологии. Благодарение на високия технологичен и икономически растеж, марката бързо навлезе на най-големите пазари в Европа, САЩ и България. Поради факта, че инструментът принадлежи към битово (домашно) ниво на употреба, MATRIX предлага своята гама на конкурентни цени за крайния потребител.

Днес производителят "MATRIX" е известен с широка гама електроинструменти, спомагателно оборудване, ръчни инструменти, измервателни и настолни инструменти, градинска техника, климатична техника и вентилационни устройства.

СМХ.Бг сме официален дилър на търговската марка MATRIX и предлагаме на нашите клиенти електрически винтовери, къртачи, машини за заточване на вериги, режещи машини, инструменти за рязане и кастрене и техника за уплътняване и трамбоване с марка MATRIX с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Matrix;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Matrix;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Matrix;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Matrix.

Ако искате да закупите машина с марка МАТРИКС, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В " СМХ.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.
Споделяне
Свързани обяви