Продавам машини с марката MEGA на ТОП цена от Mashini

199 лева
30.11.2022 138 ID 6241
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MEGA на ТОП цени

С над 60-годишна история, Melchor Gabilondo SA изгражда репутацията си върху традиция на качество, доверие и ноу-хау, които се актуализират ежедневно и се подсилват от поколения професионалисти, ангажирани с подобряване на високото качество на нашите инструменти и гарантиране на обещаващо бъдеще за марката Mega.
Оборудването на MEGA помага всеки ден в най-взискателните работилници по света. Най-доброто призвание за инструменти за поддръжка на автомобили, благодарение на пълния производствен цикъл и постоянното разширяване на гамата. Продуктите на Мега са широко разпространени по целия свят.

MEGA се ангажира с устойчиво и контролирано разширяване, балансиран растеж, без да прави компромис с качеството или изключителността на продуктите си. Заводът Mega Spain произвежда крикове за гуми, трансмисионни рейки, хидравлични преси, крикове за бутилки.

Машини.Бг сме оторизиран вносител на търговската марка MEGA и предлагаме на нашите клиенти инструменти за двор и градина, техника за обработка на почва и машини за обработка на бетон с марка MEGA с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Mega;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Mega ;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Mega;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Mega.

Ако желаете да закупите машини с марка МЕГА представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви