Продавам машини с марката LONCIN на ТОП цена от CMX

291 лев
30.11.2022 16 ID 6230
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката LONCIN на ТОП цени

Историята на Loncin датира от 1993 година. През 1996 г. Лончин става първото общинско предприятие с частен капитал. От 2001 г. Loncin е един от петте най-големи производители на мотоциклети в Китай. През 2005 г. BMW избира Loncin за свой стратегически партньор. За да развие дългосрочни взаимоотношения и да отговори на всички изисквания на клиентите, Loncin използва модерни технологии в производството на двигатели и други продукти, което гарантира високо качество и надеждност. По време на производството Loncin обръща голямо внимание на проблемите на околната среда и непрекъснато провежда разработки, свързани с намаляването на емисиите на въглероден диоксид в околната среда. Много производители на електрическо и градинско оборудване оборудват своите продукти с двигатели Loncin.

Двигателите се характеризират със стабилна работа и дълъг експлоатационен живот, поради което световно известни производители избират Loncin сред масата китайски производители на мотори.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка LONCIN и предлагаме на нашите клиенти бензинови двигатели, бензинови монофазни генератори, бензинови помпи и инструменти за обработка на почва с марка LONCIN с високо качество и конкуренти цени.

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Loncin;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Loncin;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Loncin;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Loncin.

Ако желаете да закупите машини с марка LONCIN представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „CMX.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви