Продавам машини и техника с марката KTN на ТОП цена от СМХ

479 лева
30.11.2022 161 ID 6213
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини и техника с марката KTN на ТОП цени

KTN има повече от 14 години опит в продажбите на потребителска електроника и домакински уреди, с широка мрежа за дистрибуция на продукти. Екипите за доставки и продажби непрекъснато наблюдават и актуализират портфолиото от предлагани продукти и услуги, за да гарантират, че те отговарят на най-новите въведени технологии и най-високите стандарти за качество. KTN е китайска компания, създадена през 2006 г.

Като компания, фокусирана върху дистрибуцията на продукти и предоставянето на професионални консултации на клиентите, днес KTN е установила последователни дългосрочни партньорства с доставчици и клиенти. KTN поставя клиентите на първо място и винаги търси решения, които най-добре отговарят на техните нужди. KTN знае, че доверието на клиентите се печели чрез спазване на обещания, предоставяне на продукти и услуги с най-високи стандарти за качество и спазване на сроковете за доставка.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка KTN и предлагаме на нашите клиенти бетонобъркачки с марка КТН с високо качество и конкуренти цени.

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка KTN;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка KTN;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KTN;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка KTN.

Ако желаете да закупите машини с марка KTN представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви