Продавам машини с марката MANNESMANN на ТОП цена от Mashini

64 лева
30.11.2022 94 ID 6212
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MANNESMANN на ТОП цени

Mannesmann е добре познат немски производител на инструменти в Европа. Надеждните и издръжливи инструменти са въплъщение на опита, натрупан в продължение на няколко века. Компанията Mannesmann започва своята история през 18 век, когато основателят Йохан Хайнрих Манесман отваря малка фабрика за производство на инструменти и пили. Дълги години компанията остава семеен бизнес. Ето защо традициите, създадени в началото, се предават от поколение на поколение и са оцелели до днес. Те се основават на качество, надеждност и здравина. Днес Mannesmann произвежда 3 основни линии инструменти. В допълнение към пълната гама ръчни и електрически инструменти, предназначени за домашна употреба, има Central и Green lines.
Централната линия включва инструменти за занаятчии и професионалисти. Зелената линия гарантира производството на висококачествени инструменти в съответствие с изискванията на ISO.

Вече всеки може да закупи Mannesmann и да е сигурен, че купува оригинални немски инструменти. Изгодни гаранционни условия, по-добри цени и постоянно качество вече са достъпни за всеки.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка MANNESMANN и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за пробивни машини, длета, лазерни нивелири, перфоратори и други инструменти с марка MANNESMANN с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 г. гаранция за машини с марка Mannesmann;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Mannesmann;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Mannesmann.

Ако желаете да закупите машини с марка Mannesmann представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви