Продавам генератори с марката LAUNTOP на ТОП цена от Mashini

491 лев
30.11.2022 16 ID 6205
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на генератори с марката LAUNTOP на ТОП цени

Fuzhou Launtop M & E Co., Ltd. е частна компания, която има за цел да представи висококачествени енергийни продукти на международния пазар. Като продължение на бизнеса с дизелови двигатели, създаден през 2000 г., с регистриран капитал от 15 милиона щатски долара, Launtop придоби и натрупа значителен индустриален опит в резервните генератори. LAUNTOP започна да произвежда само няколко продукта. От днес продуктовата линия вече е разширена до една от най-всеобхватните в индустрията. В момента LAUNTOP работи в разширена площ от 200 000 квадратни метра с модернизирано съоръжение във Фуцин, Китай, доставят продуктите си в повече от 100 страни по света. Сега в компанията работят 850 служители, сред които 100 технически персонал. Launtop създаде напълно съвременна работна система за CNC, R&D и QC, за да гарантира, че всеки продукт отговаря на най-високия стандарт за качество, преди да се изпрати на клиентите.

Ангажиментът на Launtop е постоянно да се стреми да предлага на пазарите нови и иновативни продукти с висока производителност във всички аспекти на много достъпни цени.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка LAUNTOP и предлагаме на нашите клиенти бензинови монофазни генератори с марка LAUNTOP с високо качество и ниски цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Цените на генератори LAUNTOP са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара.
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички генератори са с гаранция 12 месеца.

Ако желаете да закупите машини с марка LAUNTOP представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви