Продавам машини с марката KNAPPWULF на ТОП цена от СМХ

94 лева
30.11.2022 67 ID 6166
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KNAPPWULF на ТОП цени

KNAPPWULF GMBH е търговец на едро, създаден през 2013 г., работещ в сектора на генераторите. Може да се намери и уреди за почистване под високо налягане, генератори, метачни машини и режещи машини. Местоположението му е Франкфурт, Германия. KnappWulf ви предлага широка гама от полезни инструменти, които имат за цел да улеснят ежедневието или работното ви време.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка KNAPPWULF и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух, инструменти за двор и градина, бензинови монофазни генератори, куфари и шкафове с инструменти, подопочистващи машини и много други продукти с марка KNAPPWULF с високо качество и ниски цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• Цените на продуктите Knappwulf са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на машини Knappwulf;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна на Knappwulf;
• Всички артикули са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване Knappwulf.

Официалният сайт СМХ BG съдържа пълен каталог с продукти. Тук са представени всички линии и модели, включително най-новите иновации, които едва наскоро се появиха на пазара. За всяка позиция можете да видите подробно описание, посочени са обхват, функционалност, размери и други характеристики. Можете да закупите машини KNAPPWULF с доставка с едно кликване, просто като изберете необходимите артикули в каталога. Можете също така да се свържете с мениджърите ни. Телефонните номера са посочени на уебсайта. Експертите ни ще предоставят необходимите съвети, ще ви помогнат да изберете най-добрия модел за дадените условия на употреба.

Обадете се сега!

Споделяне
Свързани обяви