Продавам машини с марката KS TOOLS на ТОП цена от Mashini

240 лева
17.11.2022 11 ID 6163
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KS TOOLS на ТОП цени

Фирма KS TOOLS започва своята дейност през 1992г . на територията на Германия. Успехът на компанията се осигурява от високото качество на продуктите. При производството и пускането на своите инструменти KS-TOOLS спазва всички стандарти и взема предвид съвременните тенденции. Компанията е един от водещите световни производители на висококачествени професионални ръчни инструменти.
Продуктовата гама на марката KS TOOLS включва над 25 000 артикула . Сред които: гаечни ключове, чукове, клещи, искроустойчиви инструменти, акумулаторни инструменти, пневматични инструменти и др.

Продукти KS-TOOLS, това е отлична комбинация от цена и качество. Тъй като всички продукти се произвеждат на високо механизирано оборудване с помощта на иновативни технологии, които осигуряват на производителя продукти с изключително прецизно изпълнение и дълъг експлоатационен живот на продуктите. Цената на всички продукти е доста приемлива.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка KS TOOLS и предлагаме на нашите клиенти пневматични инструменти с марка KS TOOLS с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Ks Tools;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Ks Tools;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Ks Tools;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Ks Tools.

Ако желаете да закупите машини с марка KS TOOLS представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви