Продавам машини с марката KONEKTO на ТОП цена от Mashini

55 лева
30.11.2022 21 ID 6158
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KONEKTO на ТОП цени

KONEKTO е една от марките лидер в България за електрически аксесоари. Марката KONEKTO предлага висококачествени разклонители, удължители, макари и адаптори. KONEKTO е създадена в Пекин, Китай през 2011 г., като работи в областта на международната търговия, представителството на задгранични компании и разработването на проекти, като по този начин насърчава връзките и установява нови партньорства между предприемачи от различни области и държави за насърчаване на глобализацията на бизнеса с услуги и продукти. KONEKTO има дълбоки познания за външнотърговския процес и управление на логистиката и отлична структура на обслужване, за да отговори на нуждите на бизнеса за внос и износ.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка KONEKTO и предлагаме на нашите клиенти автоматични макари и аксесоари за складова техника с марка KONEKTO с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Konekto;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Konekto;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Konekto ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Konekto.

Ако желаете да закупите машини с марка KONEKTO представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви