Безжичен караоке микрофон

25 лева
16.01.2023 82 ID 6144
Описание:
За всеки, който обича да се изявява, като пее. Подходящ е за участия, заведения, студио, у дома. Подходящ е за фенове и изпълнители на различни стилове музика.Това е идеален подарък за всички, които обичат да пеят пред публика. Микрофонът има малки размери и е лесно преносим. Повечето от нас обичат да си припяват докато са сами - в колата, под душа или пък докато вършим домакинска работа. Караокето е една добра възможност да споделим с околните нашите професионални или не чак толкова певчески умения, но трябва или да посетим специално заведение за тази цел или пък да се сдобием с оборудване вкъщи, което обикновено струва доста. С този безжичен микрофон ще можете да влизате в режим “караоке” където и когато пожелаете само с помощта на мобилното си устройство или пък таблет и компютър. Той е създаден за любителите на караоке и амбициозните певци.
Безжичният блутут караоке микрофон с вграден говорител представлява комбинация от микрофон и говорител, свързващи се с всяко устройство с блутут – мобилен телефон, таблет, компютър и други. Така имате всичко, което ви е нужно – музика, микрофон и спийкър, от който се чува вашето изпълнение. Този модел има и вграден USb вход за възпроизвеждане на музика от флашка. Идеален за всяко парти; Безжично свързване с устройства; Удобна форма; Разполага с микрофон и говорител в едно; Стилна визия; Разполага с потенциометър за силата за звука на микрофона и потенциометър за ехо-ефекти.
С безжичния микрофон за караоке ще можете да организирате забавни партита с приятели и да се наслаждавате на караоке пеене от комфорта на вашия дом. Това ви дава достъп до любимите ви плейлисти за часове непрекъснато забавление!
Време за зареждане – 2-3 часа;
Издръжливост в работен режим – 3-5 часа (зависи от силата на звука);
Може да се свързва с iOS и Android;
Bluetooth версия 3.0;
Изходна мощност: 10mW (Изход за слушалки) 3W (Speaker изход);
Echo ефект;
Вградена батерия: 1000 mAh;
USB вход;
Бутони за следваща и предишна песен;
Плъзгачи за регулиране на
Споделяне
Свързани обяви