Продавам машини с марката KAWASAKI на ТОП цена от СМХ

89 лева
30.11.2022 134 ID 6142
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KAWASAKI на ТОП цени

KAWASAKI е основана в Токио през 1906 г. Името си получи от името на собственика си Шозо Кавазаки. Фирмата се специализира в кораборемонт и превоз на товари, като постепенно разширява кръга си на интереси. В различно време те се разпространяват в железопътното и гражданското строителство, създаването на подвижен състав, самолети и компоненти, ремонта и поддръжката на превозни средства. Към днешна дата концернът KAWASAKI също има значителна позиция в изграждането на екологична инфраструктура, електроцентрали, промишлени съоръжения и дори в създаването на космически кораби.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка KAWASAKI и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни бормашини, акумулаторни комплекти, жирафи за шлайфане на стени, компресори за въздух, къртачи, перфоратори, прахосмукачки, парочистачки, режещи машини и ударни бормашини с марка КАВАСАКИ с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Kawasaki;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Kawasaki;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Kawasaki;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Kawasaki.

Ако искате да закупите машина с марка KAWASAKI изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В " Смх.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.

СМХ БГ предлага комплексно обслужване на нашите клиенти, нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви