Продавам машини с марката Jepson на ТОП цена от СМХ

416 лева
30.11.2022 157 ID 6140
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Jepson на ТОП цени

„Водещи чрез иновации“ - от 1984 г. това е мотото на Jepson Power, изобретателя на технологията DryCutter, иновативни, висококачествени машини и триони за обработка на метали и композити. С технологията на Jepson процесът на рязане е бърз, почти без грапавини, без охлаждане и с дълъг експлоатационен живот. Благодарение на дългогодишен опит, компетентни продуктови консултанти и отдел за изследвания и развитие, Jepson Power е в състояние да разработи иновативни и индивидуални решения, като например дискове със специално покритие! За Jepson иновациите означават непрекъснато подобряване на продуктите, целенасочено удобство за потребителя и осигуряването на отлично обслужване се основава на непрекъснатите инвестиции в изследвания и разработки. Като лидер на световния пазар в областта на високоскоростните дискове с твърдосплавни върхове и един от лидерите на световния пазар в областта на преносимите електроинструменти, постоянно усилие на Jepson е да продължат да разработват възможно най-добрите и най-иновативни продукти, базирани на най-високи стандарти за качество.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка Jepson и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за пробивни машини, аксесоари за режещи машини, магнитни бормашини, настолни бормашини, инструменти за обработка на тръби, режещи машини, фрезоващи машини и шлайфащи машини с марка ДЖЕПСОН с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Jepson;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Jepson;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Jepson.

Ако искате да закупите машина с марка JEPSON, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.
Споделяне
Свързани обяви