Капитонирани чаршафи от нетъканата материя с две калъфки

50 лева
16.01.2023 88 ID 6137
Описание:
Капитониран чаршаф от нетъкана материя за спокоен сън. Дишаща материя, осигуряваща спокоен сън. Устойчив на прах и вода. Предлага се в различни размери, според големината на леглото и в различни цветове, както и в комплект с калъфки за възглавници.
Спокойният и пълноценен сън е от съществена важност за здравето на всеки. Подарете си такъв с този страхотен капитониран чаршаф, изработен от нетъкана материя (памук и полиестер) за спокоен сън. На сутринта ще се чувствате заредени, отпочинали и пълни с енергия. Нетъканата материя на този чаршаф е удебелена със специални влакна, за да ви достави по-голямо удобство и комфорт. Освен това тя е силно абсорбираща и дишаща и отвежда излишната влага от тялото по време на сън, за да ви осигури пълноценен сън.
Изключителен дизайн има този капитониран чаршаф от нетъкана материя. Той има 360-градусов плътно прилягащ дизайн към вашия матрак и не се размества докато спите. Дишаща материя не позволява развитието на бактерии и акари по спалното бельо, а нетъкана материя ще ви осигури спокоен сън. Този чаршаф е силно устойчив на прах и вода. Предлага се в различни размери, според големината на леглото и в различни цветове.
Тип на продукта: Капитониран чаршаф от нетъкана материя за спокоен сън ;
360-градусов плътно прилягащ дизайн;
Дишаща материя, която отвежда излишната влага;
Устойчив на вода и прах;
Нетъканата материя удебелена със специални влакна – памук и полиестер.
Размер: 1,80 х 2,00 см.+ 2 калъфки.
Вариант; 1: Сив
Вариант; 2: бял
Капитониран чаршаф от нетъкана материя за спокоен сън – 1 брой;
Транспорта кутия.
Споделяне
Свързани обяви