Продавам машини с марката JUNG PUMPEN на ТОП цена от Mashini

76 лева
30.11.2022 62 ID 6134
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката JUNG PUMPEN на ТОП цени

Немската компания Jung Pumpen е един от най-големите производители на потопяемо помпено оборудване за канализация. Нейните продукти са помпи и помпени агрегати, предназначени да работят в различни области: от малки помпи за вили до помпени станции, способни да управляват големи дренажни системи. Историята на Jung Pumpen започва на 1 септември 1924 г. - на този ден инженер Хайнрих Кристиан Юнг открива работилница за монтаж и ремонт на водопроводи. Първият продукт, пуснат от компанията, бяха помпи за течен тор, които бяха много популярни сред местните фермери. В момента производството на помпи Jung принадлежи на американската компания Pentair Inc - световният лидер на пазара за технологии за пречистване на вода. Jung Pumpen днес е помпи за дренаж в мазета на жилищни сгради, фекални помпени агрегати, мощни потопяеми помпи за отпадни води, комплектни помпени станции за общински канализационни системи.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка JUNG PUMPEN и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за водни помпи и потопяеми помпи с марка JUNG PUMPEN с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Jung Pumpen;
• Поддържаме наличности от продукти с марка Jung Pumpen;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Jung Pumpen;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Jung Pumpen.

Ако желаете да закупите машини с марка JUNG PUMPEN представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви