Продавам машини с марката JBM на ТОП цена от Mashini

51 лев
30.11.2022 133 ID 6130
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката JBM на ТОП цени

JBM е професионална компания за дистрибуция на ръчни инструменти.

Като водеща испанска марка в областта на ръчните инструменти, JBM обслужва както автомобилно, така и индустриално оборудване. JBM също има специализирана индустрия, посветена на доставката на авточасти, като доставя директно на много производители на автомобили. Каталогът на JBM включва повече от 3800 референции в комплекти инструменти, всички видове ръчни инструменти, мебели и аксесоари за работилници, оборудване, осветление, различни консумативи, ударни инструменти... Всяка година в основния каталог се въвеждат средно 250 нови продукта, за да се адаптират към промените в индустрията, преодолявайки новите предизвикателства и иновациите в инструменталната екипировка и оборудването на работилниците. JBM непрекъснато работи, за да остане европейската референция и вашият доверен доставчик номер 1.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка JBM и предлагаме на нашите клиенти инструменти за ремонт на двигатели и пневматични инструменти с марка JBM с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка JBM;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка JBM;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка JBM;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка JBM.

Ако желаете да закупите машини с марка JBM представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви