Дефлектор за климатик предпазващ от директния въздушен поток

25 лева
16.01.2023 58 ID 6120
Описание:
Представяме ви едно страхотно решение за всички, които обичат да монтират климатиците си над главата си или срещу тях, но много често това води до неблагоприятни последствия. Въздушната струя, която идва от климатика засяга драстично нашите тела по един или друг начин. Заради разположението на вътрешното тяло и много често срещу него поставените мебелите, ежедневно сме изложени на неприятно въздушно течение в офиса, в дома си или в магазина. Именно защото вътрешните тела на климатиците са с ограничено насочване на въздушната струя, ние предлагаме компактния дефлектор, който може да промени посоката на потока, независимо от разположението му.
Продуктът е тип аксесоар за климатик. За да може повече потребители да се възползват от варианта, са произведени два размера от които можете да изберете. Предлагаме размери за вътрешно тяло /климатик/ от 52 см. до 92 см и от 52 см. до 106 см. Тези варианти са направени за да могат да паснат на почти всеки един модел, като стандартно на пазара се продават климатици с размер на външното тяло до 94 см и някой с размер до 105 см (по-рядко срещан). Това е един много иновативен продукт с който ще сложите край на въздушния поток. Дефлекторът контролира перфектно въздушния поток на вътрешното климатично тяло. По този начин, вече можете да се наслаждавайте на приятна температура през цялата година, топла и студена, без да се притеснявате, че ще изложите на течение вас или децата ви. Продуктът е с въртящо предно рамо до 180 градуса за максимален контрол ( не може да минава над корпуса на климатика). Дефлектора е много лесен за монтиране, като не са ви необходими нито инструменти, нито пробиване на стена. Монтажа му е изцяло с ръчен механизъм, който пък от своя страна ви спестява време и енергия и може да се монтира от всеки, без никакъв проблем. Времето за монтаж ще ви отнеме не повече от 15 минути.
Дефлекторът е изработен от качествен PVC материал, който е устойчив на външни условия и гарантира дълга употреба. Той е в бял изчистен цвят.
Споделяне
Свързани обяви