Продавам машини с марката HAEMMERLIN на ТОП цена от СМХ

178 лева
30.11.2022 16 ID 6111
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката HAEMMERLIN на ТОП цени

Малък семеен бизнес, основан от Чарлз Хамерлин през 1867 г., за почти век и половина от съществуването си се превърна в голяма компания, лидер на европейския пазар за строителна техника, градинска и селскостопанска техника и подемни механизми. Към днешна дата на българския пазар са представени и градински колички haemmerlin с различни модели и товароносимост, лесни за използване бетонобъркачки haemmerlin, продуктите на френския производител Haemmerlin са признати от потребителите, които високо оценяват безупречното му качество и най-високите характеристики . Haemmerlin не стои на едно място, непрекъснато се развива, въвежда най-новите технологии в производствения процес, използва съвременни материали, осигурявайки ергономичност на продуктите, тяхната надеждност и издръжливост и качество на световно ниво. Фокусирайки се върху потребителското търсене, Хамерлин разширява гамата, подобрява предварително разработените модели.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка Haemmerlin и предлагаме на нашите клиенти инструменти за двор и градина, консумативи за градинска техника, лебедки, машини за обработка на бетон, транспортните колички, стълби и степенки с марка Haemmerlin с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Haemmerlin;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Haemmerlin;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Haemmerlin;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Haemmerlin.

Ако желаете да закупите машини с марка Haemmerlin представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „СМХ.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви