Продавам машини с марката GRASKO на ТОП цена от СМХ

134 лева
30.11.2022 124 ID 6108
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката GRASKO на ТОП цени

GRASKO е лидер в производството на монтажни елементи за стълбища, скелета, бетонобъркачки и над 200 артикула за строителството. GRASKO е основана през 1999 г. и е със седалище в Германия. В повечето случаи машините и инструментите GRASKO са предназначени за крайни клиенти, които не извършват професионална дейност, с изключение на машините за обработка на бетон. Обширната продуктова гама се допълва от широка гама аксесоари, включително пластмасови контейнери за метене, както и спрейове за вода, ножове за сняг или вериги за сняг. GRASKO разработва и произвежда всички продукти вътрешно. Краткият процес на вземане на решения позволява на GRASCO да реагира бързо на подобрения или заявки на клиенти по всяко време. ГРАСКО непрекъснато се стреми да поддържа високото качество на своите продукти. Затова клиентите са закупили продукти от 4F, които са технологично зрели, мощни, здрави и надеждни и имат дълъг експлоатационен живот.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка Grasco и предлагаме на нашите клиенти стълби, степенки и оборудване на обработка на бетон с марка Grasco с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 24 месеца гаранция за машини с марка Grasco;
• Поддържаме трайни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Grasco;
• Предлагаме най-изгодно съотношение между качество и цена на продукти с марка Grasco ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Grasco.

Ако желаете да закупите машини с марка Grasco представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „СМХ.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви