Продавам машини с марката GRACO на ТОП цена от СМХ

861 лев
30.11.2022 126 ID 6107
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката GRACO на ТОП цени

Някога скромна семейна компания, Graco се превърна в един от водещите световни производители на системи и оборудване за обработка на течности. Именно тази марка беше първата, която въведе технологии и оборудване, предназначени за широк спектър от задачи. Днес Graco е световно призната марка, специализирана в оборудване за пръскане и защитни покрития, смесване на бои, смазване, дозиране на лепила и уплътнители и хидравлично оборудване, използвано в строителната индустрия. Въпреки че днес има много други марки, продаващи оборудване за пръскане, продуктите на Graco продължават да бъдат най-популярните. Това се дължи преди всичко на качеството, ефективността и достъпната цена на продуктите. Повечето машини за боядисване са универсални, тъй като могат да използват течност с различен вискозитет. Съвременните технологии, използвани от марката за производство на устройства, осигуряват спестяване на багрило до 20% в сравнение с друго оборудване. Дизайнът на всяко устройство е обмислен до най-малкия детайл, което позволява да се постигне максимална ергономичност.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка Graco и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за машини за боядисване, безвъздушни машини за боядисване, машини за боядисване, пистолети за боядисване и пневматични инструменти с марка Graco с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Graco;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Graco;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Graco;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Graco.

Ако желаете да закупите машини с марка Graco представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „СМХ.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви