Продавам машини с марката GOLZ на ТОП цена от СМХ

144 лева
30.11.2022 137 ID 6105
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката GOLZ на ТОП цени

Марката Golz има своята история от 1946 г., компанията е кръстена на фамилията на своя основател. Всички продукти на марката се произвеждат само от висококачествени компоненти под строг контрол на инженери-технологи. Компанията има своите корени в Германия, освен това нейното производство се намира на територията на Австрия. Марката е специализирана в производството на продукти за диамантено пробиване, пробиване на кладенци, рязане на камък и плочки. В момента продуктите на марката Golz са представени в повече от 90 страни по света.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка GOLZ и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за режещи машини, диамантено-пробивни машини, техника за рязане на строителни материали и шлайфащи машини с марка GOLZ с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка GOLZ;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка GOLZ;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка GOLZ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка GOLZ

Ако желаете да закупите машини с марка GOLZ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви