Продавам машини с марката HAZET на ТОП цена от Mashini

247 лева
30.11.2022 60 ID 6103
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката HAZET на ТОП цени

Тази година се навършват 150 години от създаването на Hazet, световният лидер в производството на ръчни метални изделия, динамометрични, пневматични и специални инструменти за поддръжка и ремонт на автомобили. Цялата вековна и половина история на Hazet е път на непрекъснато развитие, подобряване на производството, въвеждане на съвременни технологии и оборудване. Само едно нещо остана непроменено през изминалото време - най-високото качество на произвеждания инструмент, което образно може да се нарече "продължение на ръцете" на професионален майстор!

Германската компания Hazet, чийто официален дистрибутор в България е Машини Бг, се радва на заслужен авторитет по целия свят. Инструментът Hazet се използва широко във всички индустрии, свързани с поддръжката на автомобилен, космически, воден и железопътен транспорт, промишлено оборудване и механизми.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ХАЗЕТ и предлагаме на нашите клиенти пневматични инструменти с марка HAZET с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Hazet;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Hazet;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Hazet ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Hazet.

Ако искате да закупите машина с марка Hazet, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.
В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.

Обади се сега!
Споделяне
Свързани обяви