Продавам машини с марката HARCO на ТОП цена от Mashini

564 лева
30.11.2022 129 ID 6101
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката HARCO на ТОП цени

Харко ЕООД е българска компания с повече от 20 години опит в производството на заваръчни машини. Компанията разработва и проектира изключително здрави и надеждни машини за ВИГ заваряване, полуавтоматични машини за МИГ/МАГ заваряване, машини за плазмено рязане, станции за водно охлаждане и др. Традицията и опитът на екипа на Харко гарантира създаването на качествени продукти, подходящи за различни натоварвания на конкурентни цени.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка HARCO и предлагаме на нашите клиенти апарати за плазмено рязане, електрожени, заваръчни апарати TIG и телоподаващи апарати MIG/MAG с марка HARCO с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка HARCO;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка HARCO;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка HARCO;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка HARCO.

Ако искате да закупите машина с марка HARCO, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.

МАШИНИ БГ предлага комплексно обслужване на нашите клиенти, нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обади се сега!
Споделяне
Свързани обяви