Мощен прах за пране премахващ петна

10 лева
17.05.2023 230 ID 6077
Описание:
Представяме ви голямо разнообразие от капсули за пране, които служат както за цветно, така и за бяло пране. Съчетание от различни цветове със съставка от един перлен компонент. Капсулата, сама по себе си се разгражда моментално при контакт с вода. За разлика от праховите препарати, те са разработен по специална технология, която е преценила точното количество и го е събрала в 1 продукт. Изпира съвършено, без да оставя петна след себе си. Само една капсула стига за пълна пералня с дрехи. Какво по-страхотно от това и в същото време икономично. Грабнете сега, кутийката с капсули, на изключително ниска и изгодна цена.
Една капсула: Продават се поотделно. Но ниската им цена грабва всяка домакиня. Имаме многобройни варианти от цветове. Закупете една или повече, само сега на изключително изгодна цена. 1 капсула, 1 пране: Само с една капсула, ви е нужна за да изперете цялото си пране, което ви спестява време и енергия. Ако ви е омръзнало от мерилката за препарата ти и разпределянето на количеството, този продукт е точното решение. Ниско тегло: Капсулите са леки с тегло едва от 8 гр. Това позволява удобство и лесно съхранение. За цветни и бяло пране: Предлагаме различни капсули със съчетание на препарати, които са подходящи както за цветно, така и за бяло пране. Сега, закупете и от двата вида и не се притеснявайте повече, че няма да имате достатъчно количество. . Ликвидират петната: Те са с обогатена формула, достатъчна да атакува всяко едно петно. Ефективно премахва замърсяванията и прави дрехи безупречно чисти. Активира както видимите, така и невидимите петна. Запазва цвета: След прането, цветовете не избледняват, запазва техния нюанс. Супер аромат: Дават дълготраен аромат върху дрехите. Премахват лошите миризми, които са наслоени по използваните дрехи на 100%.
Капсулите са с ниско тегло, и висока ензимна активност на 70-80%. Това ги прави толкова силни с дълъг аромат. Те са с различен дизайн. Събрани множество капсули в многоцветни цветове. Изработени с високо качество, т
Споделяне
Свързани обяви