Продавам машини с марката GardenMax на ТОП цена от СМХ

66 лева
30.11.2022 172 ID 6074
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката GardenMax на ТОП цени

GardenMax - качество и професионализъм от 1989 година. Екипът на GardenMax е щастлив и горд, че вече 30 години доставя на клиентите си машини, техника и оборудване за дома, градината и земеделието. GardenMax винаги се стремят да предложат на техните клиенти качествени продукти, за това в GardenMax няма да намерите продукти с недоказано качество или без марка и наименование.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка GardenMax и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за градинска техника, бензинови двигатели, бензинови монофазни генератори, бензинови помпи, инструменти за двор и градина, консумативи за градинска техника, машини за обработка на почва, резервни части за градинска техника и техника за рязане и кастрене с марка GardenMax с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Всички продукти на GardenMax са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка GardenMax;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка GardenMax;

Ако желаете да закупите машини с марка GardenMax представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви