Продавам машини с марката Fiac на ТОП цена от СМХ

873 лева
30.11.2022 123 ID 6066
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Fiac на ТОП цени

Един от най-мощните производители на компресорно оборудване в света, Fiac е основан в Италия през 1977 г. Неговият основател Романо Лучи, заедно с екипа си, бяха сред първите, които пуснаха преносим компресор. Неговата намалена форма улеснява адаптирането на инструмента към полупрофесионални и любителски нужди. Общо се произвеждат три различни модела: преносим Screw, Cosmos и Stratos. С навлизането на пазара с тези иновации, Fiac написа своя собствена история на успеха в света на компресорното оборудване. До 1980 г. Fiac започва да произвежда чисто нови компресори, изработени от алуминий. Този иновативен усет доведе до престижна награда за иновативни резултати.

Успешната доставка на широка гама от продукти, а именно винтови компресори, филтри, изсушители, бутални компресори, пневматични инструменти и аксесоари, е подплатена с гаранция за италианско качество.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка Fiac и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух и машини за гуми с марка ФИАК с високо качество и конкуренти цени.

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 24 месеца гаранция за машини с марка Fiac;
• Поддържаме трайни наличности от продукти с марка Fiac;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Fiac;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Fiac.

Ако желаете да закупите машини с марка Fiac представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви