Продавам машини с марката FIRMAN на ТОП цена от Mashini

1144 лева
30.11.2022 18 ID 6052
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FIRMAN на ТОП цени

Марката Firman е собственост на корпорацията Sumec Group, която има централен офис и производствени мощности в Китай. Sumec Group е основана през 1978 г., основните дейности са производство и търговия на оборудване, инженерни конструкции и др. Рационалният баланс на такива важни показатели като качество и достъпна цена осигурява стабилен растеж и динамично развитие на марката Firman. Продуктите на Firman са представени в 90 страни, а дилърската мрежа непрекъснато се разширява. Днес на българския пазар марката Firman предлага на клиентите надеждни и мощни генератори с достатъчно моторни ресурси и най-важното на разумна цена.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка FIRMAN и предлагаме на нашите клиенти дизелови двигатели с марка ФИРМАН с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка FIRMAN;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка FIRMAN;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка FIRMAN;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка FIRMAN.

Ако желаете да закупите машини с марка FIRMAN представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви