Продавам машини с марката FAWORYT на ТОП цена от СМХ

170 лева
30.11.2022 159 ID 6041
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FAWORYT на ТОП цени

FAWORYT е полска марка, занимаваща се с дистрибуция на градинско оборудване и машини. Собственикът на марката, компанията Krysiak, има 180 оторизирани сервиза в цяла Полша, където извършва гаранционни и следгаранционни ремонти. Градинското оборудване и машини FAWORYT са много разнообразна гама, богата както на основни и евтини модели, така и на оборудване за взискателни потребители. Продуктите на FAWORYT се характеризират с отлично съотношение цена/качество, което им помогна да спечелят голяма популярност сред купувачите.
Продуктите Faworyt са изработени от качествени материали с помощта на съвременни технологични решения, поради което са издръжливи, надеждни и икономични в експлоатация.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка Faworyt и предлагаме на нашите клиенти инструменти за рязане и кастрене, водоструйки и пароструйки, техника за двор и градина, машини за заточване на вериги, инструменти за обработка на почва, резачки за дърва, хидрофори и други инструменти с марка Faworyt с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Faworyt;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Faworyt;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Faworyt ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Faworyt.

Ако желаете да закупите машини с марка Faworyt представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „СМХ.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви