Продавам машини с марката EUROKOMAX на ТОП цена от СМХ

329 лева
30.11.2022 130 ID 6037
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката EUROKOMAX на ТОП цени

KOMAX KFT. е създадена през 1997 г. от нейните унгарски собственици и през 2007 г. префиксът “ЕВРО” беше добавен към оригиналното име на компанията, за да изрази по-добре развиващи се международни дейности. Сега EUROKOMAX представени от собствено дъщерно дружество в Румъния и редовно доставят на партньорите си в Словакия, България, Хърватия и Гърция.

Основната дейност на EUROKOMAX е внос и дистрибуция на оборудване за строителството, селското стопанство и градинарството. Преди повече от 10 години EUROKOMAX започнаха да изнасят собствената линия от собствено разработени свредла за земя и фрези за полистирен. И двете продуктови линии имат доказан успех в Унгария, преди да бъдат пуснати в международен мащаб и имат много добро съотношение цена/качество.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка EUROKOMAX и предлагаме на нашите клиенти отрезни машини, режещи машини и техника за рязане на строителни материали с марка EUROKOMAX с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Eurokomax;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Eurokomax;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Eurokomax;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Eurokomax.

Ако желаете да закупите машини с марка Eurokomax представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „СМХ.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви