Продавам машини с марката DRABEST на ТОП цена от СМХ

71 лев
30.11.2022 83 ID 6035
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DRABEST на ТОП цени

Компания DRABEST е основана през 1990 г. в Краков, Полша. Компанията се ръководи от Петр Палух, един от основателите. Винаги са се специализирали в алуминиеви и стоманени стълби, но непрекъснато увеличават гамата си. За 20 години устойчиво развитие DRABEST разшириха географията на доставките в Европа, като завладяха пазарите на Германия, Румъния, Чехия, Литва, Словакия, Австрия, Швейцария. Тъй като дизайните на DRABEST се използват както от професионалисти в най-сложната техническа работа, така и в офиса и у дома, DRABEST обръщат специално внимание на тяхната безопасност. Продуктите DRABEST отговарят на европейските стандарти и разпоредби за безопасност, имат сертификати и винаги се тестват за здравина преди да бъдат изпратени на клиента. DRABEST са уверени в качеството на нашите продукти и предоставят 2 години гаранция за всички продукти, включително персонализираните.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка DRABEST и предлагаме на нашите клиенти техника и инструменти за рязане и кастрене с марка ДРАБЕСТ с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Drabest;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Drabest;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Drabest;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Drabest.

Ако желаете да закупите машини с марка Drabest представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви