Продавам машини с марката DEN-SIN на ТОП цена от СМХ

2540 лева
30.11.2022 129 ID 6011
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DEN-SIN на ТОП цени

DEN-SIN е член на Nilfisk Group и е в професионалния бизнес с водоструйки и пароструйки от 1989 г. DEN-SIN предлага широка гама от продукти и предоставя ефективни и рентабилни почистващи решения за различни индустрии. Днес DEN-SIN има силно глобално присъствие, обслужвайки хиляди клиенти по целия свят.

Със седалище в Сингапур, DEN-SIN има специализирани екипи от продажби, техническа поддръжка и поддръжка на клиенти, готови да осигурят най-доброто обслужване и най-бързия стандарт за доставка в индустрията на всички наши клиенти.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка Den-Sin и предлагаме на нашите клиенти водоструйки пароструйки с марка DEN-SIN с високо качество и ниски цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка DEN-SIN;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка DEN-SIN;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка DEN-SIN;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка DEN-SIN.

Ако желаете да закупите машини с марка DEN-SIN представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви